تبلیغات

وب هکس

میکروبیولوژی 88 لاهیجان - مصرف بیش از حد نشاسته + عوارض
میکروبیولوژی 88 لاهیجان
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            آپدیت روزانه nod32
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من




درباره وبلاگ


به یاد ورودی های 88 لاهیجان ♥

مدیر وبلاگ : مصطفی
نویسندگان
نظرسنجی
نظرتون راجع به این وب چیه؟










تعداد بازدید :

مصرف مازاد مواد نشاسته ای و عوارض آن

نشاسته قند متراكمی است كه بیشتر در گیاهان یافت می شود و از دو تركیب عمده تشكیل شده است یكی از آنها در آب جوشیده حل شده و حدود 10 تا 20 در صد كل نشاسته را تشكیل می دهد كه آمیلوزAmylose نامیده می شود.


قسمت بعدی كه حدود 80 تا 90 در صد نشاسته را تشكیل میدهد و در آب جوش حل می گردد آمیلوپكتین Amilopectin نام گذاری شده است.
این تركیب ها از واحد های گلوكز تشكیل شده است ، آمیلوز هیدروكربور خطی است و حاوی 200 تا 2000 واحد گلوكوز و آمیلوپكتین شاخه دار بوده وحاوی 20
30 واحد گلوكز در پایانه و 13- 18 واحد در زنجیر طرفی می باشد . ملكول تركیب اخیر طویل و دارای 250 تا 5000 واحد گلوكز می باشد.
تركیب آمیلوز و آمیلوپلتین یعنی نشاسته شناخته شده و هنگام سرد شدن بصورت ژل
Gel در می آیند.
هضم مواد نشاسته ای در دهان و روده انجام می گیرد و در معده دیاستازهای هضم كننده این ماده وجود ندارد افراط در مصرف مواد نشاسته ای بویژه هنگامی كه در دهان باندازه كافی با بزاق آغشته نشده باشد در معده جمع شده وبه دیواره این عضو می چسبد، باعث كاهش فعالیت و ترشح این اورگان جهت هضم مواد پروتئین ها و چربی ها می گردد.
باقی ماندن مواد نشاسته ای در معده باعث ایجاد نفخ و تولید گاز می گردد و هضم و جذب مواد غذایی را بتاخیر می اندازد.
گازهای حاصل از این ماده در معده و روده

باعث اختلال دراعمال و ترشحات این اعضا ،
هضم و جذب را دچار تعویق ساخته و وارد خون می گردند. گازهای تولید شده از مواد نشاسته ای بیشتر از گاز كربنیك تشكیل شده و دفع آنها از خون توسط ریه ها انجام می گیرد كه كار اضافی را برای این عضو باعث می شود.
علاوه بر اینها توقف مواد نشاسته ای در سیستم گوارش باعث اختلال در هضم و جذب پروتئین ها و چربی ها شده و آنها را دچار تخمیر می نمایند كه از آنها گازهای سمی حاوی تركیبات نیتروژنه و سولفوره حاصل می گردد مقداری از این گازهای سمی وارد خون شده وبه قسمت بالای بدن صعود كرده و باعث فشار بر مغز و اعصاب می گردد.
بنظر می رسد تعداد زیادی از بیماریها نتیجه یبوست و عدم دفع ادرار است كه از مصرف مازاد مواد نشاسته ای حاصل می گردد.
افزایش گازهای سمی در خون باعث افزایش مقاومت جدار سلولها جهت جلوگیری از ورود این گازها بداخل سلول میگردد و سخت شدن پوسته سلولها باعث عدم ورود مواد غذایی بداخل این واحدها گردیده قند و مواد غذایی در خون افزایش یافته ولی سلولها از آنها تغذیه نرده و دچار ضعف می شوند.
حاصل این وضع افزایش قند و چربی در خون و پی آمدهای آنست كه با محدود كردن مصرف مواد نشاسته ای می توان این عوارض را بر طرف كرد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
1390/02/18
1396/06/18 06:52
Keep this going please, great job!
1392/05/31 18:45
اطلاعات خوبی بود
مصطفی خواهش قابل نداشت
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ابزار
Online User

چت



استخاره آنلاین با قرآن کریم

فال امروز

تعبیر خواب آنلاین

Google Pagerank, SEO tools