وب هکس

"/> میکروبیولوژی 88 لاهیجان - مطالب دی 1390
میکروبیولوژی 88 لاهیجان
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            آپدیت روزانه nod32
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من




درباره وبلاگ


به یاد ورودی های 88 لاهیجان ♥

مدیر وبلاگ : مصطفی
نویسندگان
نظرسنجی
نظرتون راجع به این وب چیه؟










تعداد بازدید :

عکس ها در حال لود شدن میباشند...  شکیبا باشید!
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
 





ادامه مطلب


نوع مطلب : گالری تصاویر، 
برچسب ها : تصاویری از عمل جراحی قلب باز،
لینک های مرتبط :
          
1390/10/19
تعداد بازدید :
آلكالین فسفاتاز آنزیمی از دسته هیدرولازها می باشد با نیمه عمر هفت الی ده روز كه تولیدش توسط ژن های مختلفی كد می شود.  این آنزیم فسفاته به این دلیل آلکالین نام گرفته است که در محیط های قلیایی فعالیتش زیاد می شود. در حدود 16ایزو آنزیم الكالن فسفاتاز تا كنون شناسایی شده است که ایزو آنزیم های استخوانی كبدی روده ای و جفتی از مهمترین آنهاست. بیشترین مقدار پلاسمایی این آنزیم توسط اثر ژن موجود بر روی كروموزوم شماره یك ایجاد می شود كه ایزوآنزیم غیراختصاصی نسجی نام دارد و منشا تولید آن كلیه،كبد و استخوان است. تفاوت ایزوآنزیم های مختلف در زنجیره جانبی كربوهیدراتی آنهاست. سه ژن دیگر بر روی كروموزوم شماره دو قرار دارند. دو ژن مسئول تولید ایزوآنزیم های جفتی و روده ای هستند و ژن سوم مسئول تولید ایزوآنزیم سلول زایا یا شبه جفتی است كه ایزوآنزیم اخیر شباهت فیزیكی و آنتی ژنیك زیادی با ایزوآنزیم جفتی دارد.

ادامه مطلب


نوع مطلب : شیمی، 
برچسب ها : مروری بر آنزیم آلکالین فسفاتاز...،
لینک های مرتبط :
          
1390/10/6
تعداد بازدید :
        محیط بلاد آگار                                   محیط لوون اشتاین جانسون

           

 

                               سرم لوفلر                               محیط مک کانکی آگار

                

 

                             محیط نورتینت آگار                                     محیط TCBS

               

 محیط های کشت افتراقی

بلاد اگار : محیط کشت افتراقی برای تشخیص آلفا،بتا و گاما همولیز از هم است . برای جداسازی گونه های استرپتوکک از هم استفاده می شود و در واقع محیط کشت افتراقی برای این نوع از باکتری ها است .

  • آلفا : لیز ناقض در محیط
  • بتا : لیز کامل در محیط
  • گاما : عدم لیز در محیط

لفا بتا و گاما همولیز در بلاد اگار محیطی کشت افتراقی

 

مک کانکی اگار : محیطی است که به وسیله تخمیر لاکتوز به عنوان محیط کشت افتراقی شناخته می شود . PH قرمزی که به علت وجود اندیکاتور است با اسیدی شدن محیط که حاصل تخمیر قند لاکتوز است به قرمزی شدن میرود.

  • محیط کشت افتراقی مک کانکی اگار

    باکتری های گرم منفی انتروباکتریاسه مانند اکلای و انتروباکتر ائروزنس لاکتوز را تخمیر می کنند
  • اکلای کلنی های صورتی مایل به قرمز که گاهی در محیط با هاله ای قرمز رنگ در اطرافش مشخص میشود.
  • کلنی های انتروباکتر ائروزنس موکوئیدی صورتی مایل به قرمز هستند .
  • باکتری های گرم منفی پروتئوس ولگاریس و سالمونلا تیفیموریوم  در محیط مک کانکی آگار رشد می کنند اما قند لاکتوز را تخمیر نمی کنند. در این حالت رنگ محیط کشت زرد و یا صورتی روشن است و
    کلنی ها به صورت بیرنگ دیده می شوند و سوارمینگ از پروتئوس مهار شده است .

 

محیط EMB (ائوزین متیلین بلو اگار) : محیط افتراقی و انتخابی است . به علت دارا بودن قند لاکتوز و تخمیر ان مانند مک کانکی اگار ، تخمیر لاکتوز را به عنوان عاملی برای افتراقی نامیدن این محیط انتخاب می کنیم .

انواع کلنی های باکتری در محیط کشت افتراقی emb

  • باکتری های گرم منفی انتروباکتریاسه مانند اکلای و انتروباکتر ائروزنس لاکتوز را تخمیر می کنند
  • کلونی های اکلای در محیط EMB دارای جلای فلزی سبز رنگ هستند
  • انتروباکتر ائروزنس در این محیط کلنی های صورتی رنگی ایجاد می کند که گاهی دارای نقاط بنفش در مرکز انها (چشم ماهی) هستند .
  • باکتری های گرم منفی پروتئوس ولگاریس و سالمونلا تیفیموریوم  در محیط مک کانکی آگار رشد می کنند اما قند لاکتوز را تخمیر نمی کنند.
  • در ضمن در محیط EMB از قند ساکاروز هم برای تخمیر استفاده می شود .

مانیتول سالت آگار(MSA) :  محیط کشت افتراقی برای تشخیص باکتری هایی است که در درصد بالای نمک می توانند رشد کنند برای نمونه  استافیلوکک کواگولاز مثبت در این محیط کلونی های زرد رنگی تولید می کند و استافیلوکک های کواگولاز منفی کلنی های کوچک و صورتی یا قرمز رنگی تولید می کنند و هیچ گونه تغییر رنگی در محیط ایجاد نمی کنند .

کلنی های باکتری ها در محیط مانیتول سالت آگار msa

  • این محیط از درصد بالای نمک و معرف فنول رد تشکیل شده است.

در بالا فقط محیط های کشت روتین را بررسی کردیم که به طور روزمره در آزمایشگاه ها برای کشت های افتراقی استفاده می کنیم .


منبع : http://lahijanmicro.blogfa.com/




نوع مطلب : آزمایشگاه میکروبیولوژی1، آزمایشگاه میکروبیولوژی2، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
1390/10/6
تعداد بازدید :
آنفلوانزا بیماری ویروسی است که دستگاه تنفس فوقانی و تحتانی را درگیر می‌كند. این بیماری عفونی در فصول سرد شایع‌تر است که احتمالا به دلیل سرمادوست بودن ویروس آن است، هرچند برخی بر این باورند که تجمع انسان‌ها در محیط‌های سربسته در فصل سرما موجب شیوع آن می‌شود. علائم آن کمی متفاوت با سرماخوردگی است و شامل اسهال، تهوع، احساس ضعف و سرما نیز می‌شود. اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری کشنده‌ای نیست، اما در گروه‌های آسیب پذیر مثل کودکان، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مشکلات تنفسی و بیماران با نقص ایمنی ممکن است همراه با خطراتی باشد. ابتلا به آنفلوانزا در کودکان کوچک‌تر علاوه بر تهدید حیات، اثرات بسیار نامطلوبی بر رشد و تکامل دارد.

بقیه در ادامه مطلب


نوع مطلب : بیماری، 
برچسب ها : غذاهای ضد آنفلوانزا،
لینک های مرتبط :
          
1390/10/6
تعداد بازدید :
عجیب ترین حشرات دنیا!

عجیب ترین حشرات دنیا!


بقیه در ادامه مطلب


نوع مطلب : گالری تصاویر، 
برچسب ها : عجیب ترین حشرات دنیا!،
لینک های مرتبط :
          
1390/10/6





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ابزار
Online User

چت



استخاره آنلاین با قرآن کریم

فال امروز

تعبیر خواب آنلاین

Google Pagerank, SEO tools
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو