وب هکس

"/> میکروبیولوژی 88 لاهیجان - مطالب اسفند 1390
میکروبیولوژی 88 لاهیجان
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            آپدیت روزانه nod32
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من




درباره وبلاگ


به یاد ورودی های 88 لاهیجان ♥

مدیر وبلاگ : مصطفی
نویسندگان
نظرسنجی
نظرتون راجع به این وب چیه؟










تعداد بازدید :
لطفاٌ پس از دریافت فایل راازحالت فشرده خارج سازید


دانلود




نوع مطلب : میکروبیولوژی، 
برچسب ها : روش استاندارد كشت ویبریو كلرا،
لینک های مرتبط :
          
1390/12/5
تعداد بازدید :
تحقیقات جدید نشان داده که شاخص قند نان ۹۵-۷۰ و شاخص قند خرمای خشک ۱۰۳-۱۰۰ است در حالیکه این شاخص در ماکارونی حدود ۵۰-۳۰ است و حتی در انواع تهیه شده از سبوس این شاخص کمتر نیز میباشد. طبق بررسی های انجام شده نان در سبد غذایی ایرانی ها بیشترین حجم را دارد این در حالیست که ماکارونی علی رغم قیمت کم و سلامت بیشتر برای افراد دیابتی جای کمتری را در این بین دارد ولی توصیه اخیر پژوهشگران بر استفاده بیشتر از این ماده غذایی به جای نان به ویژه در افراد دیابتی است.




نوع مطلب : بیماری، 
برچسب ها : استفاده از ماکارونی به جای نان در دیابتی ها،
لینک های مرتبط :
          
1390/12/5
تعداد بازدید :
کتاب بصورت pdf است

اندازه فایل: 1000 بایت

دانلود




نوع مطلب : زیست سلولی، 
برچسب ها : دستگا ه های خودكار شمارنده سلولی،
لینک های مرتبط :
          
1390/12/5
تعداد بازدید :

امروز تو سایت دانشجویان توی قسمت مقالات ژنتیک سرچ میکردم  یهووووووووو ..یه چیزی دیدم...

نمیگم چی دیدم...خودتون پایین بخونید و ببینید! فقط اینکه صحت این خبر و چند و چونش پای سایت دانشجویان..

                 

 

این عروسک ها زنده بوده و نفس می کشند. محصول شرکت Bio-Genica است که با ترکیب



چندین نوع از ژنوم موجودات حاضر به این موجود رسیده است. این عروسک ها خون ، استخوان و



عضله دارند و در صورتی که قسمتی از بدن آن ها را ببرید خونریزی می کند و اگر به آن ها



رسیدگی نکنید می میرند.



آنها باید در بسته ی خود باشند تا با ترکیبات مخصوص خود تغذیه کنند!



کدهای رنگ روی جعبه ی عروسک:



قرمز: ورزشکار و پر انرژی



نارنجی:ماجراجو، مطمئن و کنجکاو



زرد:بازیگوش و جالب



سبز:کمک کننده و آرام



آبی:گویا و آرام



بنفش:خیال پرداز و روحانی


چیکار میکنه این علم ژنتیک !!!!!!!!!!





نوع مطلب : میکروبیولوژی، 
برچسب ها : عروسک،
لینک های مرتبط :
          
1390/12/5
تعداد بازدید :

لژیـونـلا باكتری خطرناكی است كه در مجاورت با میكرواورگانیسم های دیگر در داخل خاك و آبهای سطحی زندگی میكند و تا به امروز تعداد 35 گونـه از این باكتری در 52 نوع مختلف شناخته شده است . بر اساس 793 مورد نمونه برداری از آب 67 دریاچه مختلف، بطور متوسط تعداد 9000 عدد از این نوع باكتری در هر لیتر آب شمارش گردیده است.

این باكتری ها در آب آشامیدنی، مدارهای آب گرم، سیستم های تهویه هوا (برج خنك كننده، Air wash)، استخرهای آب گرم، جكوزی و مدارهای بسته به وفور مشاهده می شوند.

تحقیقات نشان میدهد كه موارد ابتلا به بیماری لژیونلا در محیط های شهری رو به افزایش گذاشته است. علل عمده این امر عبارتند از:

مقاومت بالای این باكتری در مقابل حرارت
مقاومت زیاد در برابر كلر

سیستم تدافعی بوسیله نفوذ در سایر میكروارگانیسم ها
شرایط بقاء مناسبتر در جوامع انسانی نسبت به بیوتوپ های طبیعی

لــژیـونـلا در انسان، بخصوص افــراد بیمار، ضعیف، كودكان و افراد مسن، ایجاد نوعی ذات الــریه می- نماید. علائم بالینی این بیماری عبارتند از:

تب "پونتیاك"
دوره خفته 2 تا 10 روز
اولین علائم: التهاب، سردرد، درد عضلات، سرفه خشك
علائم بعدی: سینه درد، دل درد، حالت تهوع، اسهال، اختلالات روانی
میزان مرگ و میر: 15%

پیشگیری: ضدعفونی آب و هوا بوسیله پرتو ماورای بنفش تنها روش موثر شناخته شده مبارزه با این میكروارگانیسم بیماریزا است و این باكتری را به میزان 99.9999% نابود میكند.

منبع: سایت دانشجویان ایران





نوع مطلب : میکروبیولوژی، 
برچسب ها : لژیونلا،
لینک های مرتبط :
          
1390/12/5





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ابزار
Online User

چت



استخاره آنلاین با قرآن کریم

فال امروز

تعبیر خواب آنلاین

Google Pagerank, SEO tools
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو